Bedrijfsprofiel  
 

De Boer Industrietechniek B.V. is een solide onderneming en een begrip in het noorden. Bij ons geen groei omwille van de groei maar een sterke en slagvaardige organisatie met een persoonlijke aanpak. Door onze ervaring in de branche zijn kwaliteitsbewaking en service een voortschrijdend proces. Wij leveren materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Wij leveren o.a. aan opdrachtgevers in scheeps- en machinebouw, agrarische sector, transportwereld, procesindustrie, (petro)chemie, voedingindustrie,  offshore en niet te vergeten aan opdrachtgevers in de bouw.

In samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij u optimaal bedienen. Er is ons alles aan gelegen om u dát specifieke product te leveren dat u nodig heeft. Dus denken we oplossingsgericht en leveren wij puur maatwerk om uw bedrijfsproces vlot te trekken en daarvan de voortgang te bevorderen.

Onze primaire functie is die van groothandel/toeleverancier, maar assemblage is een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening. Daardoor kunnen wij in nauwe samenwerking met u oplossingen bedenken voor uw bedrijfsprocessen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het assembleren van slangen en afdichtingen die (indien gewenst) zijn voorzien van de vereiste testcertificaten en keuringsrapporten.

Service staat hoog in ons vaandel. Wanneer u een acuut probleem heeft, dan doen wij ons best om dat samen met u zo spoedig mogelijk op te lossen. We weten waarover we praten en we hechten waarde aan het persoonlijke contact met onze afnemers. Meerwaarde zelfs ! Door onze service en de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen we ons onderscheiden. We kennen alle klanten voor wie we werken. Dat maakt ons werk persoonlijk omdat we weten met wie we te maken hebben en wat er speelt.

In principe leveren wij in heel Nederland alle zendingen binnen 24 uur na bestelling (mits voorradig).